top of page

A Magyar Zarándokút Egyesület 2014. június 14-én és 15-én csoportos zarándoklatot szervez a Pécsvárad – Mecseknádasd – Óbánya – Kisújbánya – Püspökszentlászló – Pécsvárad útvonalon.

A zarándoklaton kizárólag a Magyar Zarándokút Egyesület által kiállított zarándokútlevéllel lehet részt venni, a jelentkezés és részvételi díj határidőre történő előzetes megfizetése, valamint a jelentkezés visszaigazolása alapján. A résztvevő zarándokoknak a következőket biztosítjuk:

. 2014. június 14-én szállás, csoportos, hálózsákos zarándokszállás Óbányán vagy Kisújbányán,
.  vacsora (estebéd) a szálláshelyen 2014. június 14-én, (a zarándokvacsora helyben főzött egytálétel és 2 dl vörösbor fejenként)
.  reggeli 2014. június 15-én, (a zarándokreggeli tea, vajas kenyér, szalonna, hagyma, alma vagy narancs)
.  agapé 2014. június 15-én délután Pécsváradon
.  kísérő autó utánfutóval a csomagok számára (1 csomag/fő),
.  napi 2 liter ásványvíz biztosítása fejenként a kijelölt pontokon,
.  zarándokvezetés.


Program:
2014. június 14. Találkozás a pécsváradi vár előtt 10.00 órakor. Indulás: 10 óra 20 perckor.
Útvonal: Pécsvárad - Mecseknádasd - Óbánya (Kisújszállás).
Táv: kb. 15 km  (Kb. 5 órás gyaloglás). Emlékezés Szent Margitra a Réka várnál. Óbányai Szent Margit szobor megtekintése. Vacsora a szálláson. 

2014. június 15. Indulás 8.30 órakor.

Útvonal: Óbánya (Kisújszállás) - Püspökszentlászlói arborétum - Zarándok forrás - Zengő Madonna - Zengő csúcs - Pécsváradi vár.


Táv: kb. 15 km  (Kb. 5 órás gyaloglás). Pécsváradi vár megtekintése, történetének megismerése. Kb. 15 órakor agapé a várban, majd elbúcsúzás és hazautazás egyénileg.

 

Részvételi díj: 6800 Ft/fő, amely összeget a Magyar Zarándokút Egyesület számlájára átutalással kell kiegyenlíteni az előzetes jelentkezés (r.moni86@hotmail.com címre) E-mailen történő megküldése után.

Jelentkezési és fizetési határidő: 2014. május 12. A jelentkezés és részvételi díj befizetése alapján 2014. június 2-ig igazoljuk vissza a részvétel lehetőségét.
A zarándoklaton legfeljebb 36 fő részvételét tudjuk elfogadni. A létszámkeret feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik, lezárásáról tájékoztatót adunk ki, azt követően jelentkezni nem lehet.

Feltételek: Utazás egyénileg történik Pécsváradra és onnan haza. Találkozás: Pécsváradi vár előtti téren 2014. június 14-én délelőtt 10 órakor. Indulás: 2014. június 14-én délelőtt 10 óra 20 perckor. Később érkezőket nem tudjuk megvárni, az elkésők az indulás lehetőségét elveszítik. Lemondás esetén, kizárólag, legalább 48 órával az indulás előtt, írásban történő lemondást tudunk figyelembe venni és a befizetett díj felét tudjuk visszautalni. Mindenki a saját felelősségére indul az úton, a programban meghatározott tempót mindenkinek tartania kell, egészségügyi ellátásáról mindenki maga gondoskodik. A jelentkezéssel a részvételi feltételeket elfogadottnak kell tekinteni.

Érd, 2014. május 5.

 

                                                                                                Rumi Mónika
                                                                          Magyar Zarándokút Egyesület szervezője

Ajánló

Feltöltve: 2014. május 14., do

2014. évi „Zengő Zarándoklat” Pécsvárad – Mecseknádasd – Óbánya – Pécsvárad

bottom of page