top of page
JÉGA SZABÓ FERENC

Feltöltve: 2016.  dec. 13., hé

Karácsonyi ajándék a magyar embereknek,

a Magyar Nemzetnek

Tisztelt Olvasó!

 

Jéga Szabó Ferenc különös számmisztikai felfedezéseiről mindig kellő szerénységgel nyilatkozik: ő csak elmondja, amit hosszú kutatásaival kiderített, de az már az olvasó, a hallgató dolga, mit fogad el belőle. Ő nem tehet mást, mint hogy ennyi meglepő összefüggés mögött okot, tudatosságot vél, s nem hisz az ennyire rendezett vak véletlenben.

     A Szilaj Csikó sem tud mást tenni, mint szóról szóra ugyanezt: nem hiszünk abban, hogy a vak véletlen ilyen rendezett számkapcsolódásokat képes teremteni. A többit pedig az olvasóra bízzuk. (– a Főszerk.)

 

 

***

 

Tisztelt Olvasó!

 

Ajánlom figyelmébe / figyelmükbe a „melléklet"-ben szereplő anyagokat, melyek szerény véleményem szerint óriási jelentőségűek magyar nemzetünk, Magyarország szempontjából.

     Kérem, alapos átolvasás után – magukévá téve a benne foglaltakat – minden hatókörükben található módon segítsék az anyag legszélesebb körbeni elterjesztését, népünk tudatának egészsége helyreállítása céljából.

     

(A teljes anyag saját munkám, s azok a Magyar Szent Korona vizsgálatait célzó kutatásaim „melléktermékeként" fogalmazódtak meg.)

 

Illő s méltó tisztelettel:

Jéga Szabó Ferenc

 

 

A teljes anyag itt tölthető le:
 

Ajánló

„Új szegedi gondolat“ – szegedi jóslat

Megszólal a Korona (!)  –  A Magyar Szent Koronán  –  is –  fellelhető kultúrtörténeti számok Magyarország feltámadásáról (is) beszélnek

bottom of page