top of page

Magyar idő

Ébredsz, magyar testvérem?

Feltöltve: 2013. január 22., he

ÉLŐ KÖZÖSSÉGEK MOZGALOM

Az itt látható ábra Magyarország népesedését mutatja 1950 és 2010 között.

 

Az ábrából levonható következtetések:

– 1982 óta a halálozások kb. évi 20000 fővel meghaladják a születések számát.

– 1989 után a születések és a halálozások száma közötti különbség 5 éven belül felgyorsult évi 30–50000 főre.

 

Azonban, ha a megszületetteknél csak a magukat magyarnak vallókat számoljuk, akkor a magyarság pusztulása így évi kb. 50–60000 fő. Az elmúlt 23 évben így a magyarság lélekszáma több mint 1 MILLIÓ fővel csökkent.

   A népesség fogyásának okai a teljesség igénye nélkül: tartósan fenntartott munkanélküliség, alulfizetett bérek, túlhajszoltság a másodállások vállalása miatt, a média tudatmódosító és erkölcsromboló hatása, egészségügy helyett betegségügy, elhallgatott őstörténetünk, a folyamatos stressz és létbizonytalanság fenntartása stb.

 

A magyar társadalomra a fentiek figyelembevételével háromféle jövőkép valószínűsíthető:

 

1. Fennmarad ez a népesedési helyzet és összeomlik a magyar társadalom. Az életben maradó réteg a betelepülő új honfoglalókat fogja megalázó bérért, rabszolgaként kiszolgálni. Mi tudjuk, hogy nem így lesz!

 

2. Az ’50-es évek első felében született „Ratkósok” most készülnek nyugdíjba vonulni (évi 210–230 000 ember). Nyugdíjuk  kifizetésére  nincs  meg  a  fedezet,  ami  egyebek  mellett  olyan  szociális  feszültséghez vezet, mielyek polgárháborús kimenetele is lehet. Mi tudjuk, hogy nem így lesz!

 

3. A magyar társadalom felismeri, hogy nem a magyar kormány kezében van a valódi  hatalom, így a pártoknak és a 4 évenkénti szavazásnak sincs semmi értelme. Felismeri, hogy a pártok megosztanak, a bankok kifosztanak, a média pedig fedezi az előző kettő bűnös üzelmeit. Felismeri, hogy a magyar kormányt a nemzetközi tőke („háttérhatalom”) zsarolt helyzetben tartja, így a mozgástere egyenlő a nullával. 

 

A magyarok már ébrednek, ezért:

 

Előttünk álló feladat, hogy a magyar társadalmat a szeretet és az ősi tudás erejével újjászervezzük. Célunk elérése érdekében néhány hónapon belül országos hírvivői és tanítói hálózatot építünk ki. A társadalom tudati szintjét – megmaradásunk érdekében – tanítóink segítségével emeljük.

 

Hírvivők és néptanítók jelentkezését várjuk az elokozossegek@gmail.com elektronikus levélcímre.

 

Minden magyar felelős minden magyarért!                                   Isten áldjon bennünket!

bottom of page