top of page

Magyar idő

Feltöltve: 2014. ápr. 24., hé

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
 
A kishantosi biogazdaság nemzeti kincsünk – bármilyen kicsiny, de – fontos részét képezte.Teljességgel érthetetlen, miért engedték azt tönkretenni, felszámolni.
 
Most, amikor még perek vannak folyamatban az eljárás jogszerűségét illetően, hogyan lehetséges az, hogy a még birtokba sem lépett bérlők kitárcsázzák az óriási értékű vetést? Miért ez a barbár cselekedet?
 
Ha semmit nem tettek volna, csak nézik, hogyan nő a vetés – közben tisztázni lehetne a birtokviszonyokat, esetleg a Kormánynak is lehetőséget adva, hogy felülvizsgálja ezt az egész áldatlan ügyet. Úgy tűnik, erre nemigen hajlanak – s ez bizony nagyon-nagyon sok embert elgondolkodásra késztet.
 
Tisztelettel kérem Miniszterelnök Urat, haladéktalanul vonja felelősségre az NFA vezetőit és az állami földügyekért felelős államtitkárt, dr. Bitay Márton Örsöt. Ha pedig ők alkalmatlanok az ilyen ügyek jogszerű, kulturált intézésére, alighanem elérkezett az ideje, hogy átadják helyüket a – belátom, kényes – feladathoz felnőtt szakembereknek.
 
Tisztelettel:
Hajdú Éva 
 
„Emeljük fel a fejünket, és vegyük vissza a hazánkat!
Isten óvja és vezesse Magyarországot!”

 

MÁR MEGINT KISHANTOS!

A Szilaj Csikó munkatársának nyílt levele Orbán Viktorhoz

bottom of page