top of page

Születésnapi köszöntő Gaudi-Nagy Tamásnak

Magyar idő

Feltöltve: 2014.. aug. 12.. do

MORVAI KRISZTINA 

Boldog születésnapot kívánok Gaudi-Nagy Tamásnak!

 

Szeretettel és együttérzéssel gondolok Rá ezekben a nehéz időkben, amikor az az ügyészség folytat vele szemben több büntetőeljárást, amelyik százszámra indítványozta ártatlan magyar emberek bebörtönzését 2006 őszén, s amely elszabotálta a gyurcsányi terror időszakának igazságtételét. Az az ügyészség, amellyel szemben Tomi és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat emberfeletti munkája védte meg a koncepciós elítélésektől a hazafiakat, s a „rosszkor rossz helyen lévőket”.

 

Az az Ügyvédi Kamara folytat fegyelmi hadjáratot ellene, amely a „rendszerváltás” óta aktívan vesz részt a magyar termőföld és a nemzeti vagyon külföldieknek történő kiárusításában, a gyalázatos privatizációs ügyletekben. Az az Ügyvédi Kamara, amely sem az etikátlan, hazaáruló szerződéskötési gyakorlat, sem a 2006 őszi rendőrségi, ügyészségi, bírósági jogtiprásokkal szemben nem emelte fel a szavát.

 

Tény, hogy Tomit tengernyi csalódás és fájdalom érte az utóbbi időkben jogászi és képviselői munkája során, az égbekiáltó igazságtalanságok elleni harcában. Tény az is,hogy a cérna olykor elszakadt. De hogy börtönbüntetéssel és az ügyvédi hivatása gyakorlásának (kamarai tagságának) felfüggesztésével fenyegessék, az mégiscsak durván aránytalan – főként azoktól, akiknek az igazság szolgálata iránti elkötelezettsége a Nemzet tapasztalata alapján erősen megkérdőjelezhető. Az, hogy jelenleg a Gyurcsány-terror felett szemet hunyó, az ártatlan áldozatokat tönkretevő ügyészség, s a velük cinkos, a nemzeti vagyon kifosztásához asszisztáló ügyvédi kamara ülteti a vádlottak padjára a Nemzet Jogvédőjét, Gaudi-Nagy Tamást, az olyan,mintha a nyúl vinné a vadászpuskát, vagy a befőtt tenné el a nagymamát.

 

Kedves Barátaim! Ma, augusztus 12-én nézzétek meg újratöltve Tomi két parlamenti felszólalását, amelyekben jelenlegi „vádlóit” vonja kérdőre: a legfőbb ügyészt a 2006 őszi terrorcselekmények miatti vádemeléssel, az ügyvédi kamarát (ügyvédi kart) pedig a külföldieknek történő földkiárusításban való aktív részvétel miatt. S hadd idézzem Tamás jelmondatát: „Célom,hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.” 

 

Kedves Tomi, szívből kívánom, hogy minél tovább gyakorolhasd ennek szellemében jogászi hivatásodat. Isten éltessen sokáig!

 

Szeretettel

Krisztina

 

Gaudi-Nagy kérdése Polt Péterhez a 2006-os igazságtételről

https://www.youtube.com/watch?v=r4C9RzNte1s

 

 

"Nem fogják megúszni" Gaudi a zsebszerződéseket kötő ügyvédekről

https://www.youtube.com/watch?v=BISsLO4Og0k

bottom of page