top of page

„Nemzetépítő vártán – vitázzunk vagy száz szón,

ahogyan most Magfalván, úgy volt régen Szárszón”

 

 

 

 

 
FELHÍVÁS A MAGYAR SZER MUNKÁJÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE!

 

 

Kedves Küzdőtársak! A Magyarságért Tenni Akaró Barátaink!

 

Nem oly régen újra előkerült egy székely humor:. „Székely fiú kérdezi Édesapját: – Ides Apám! Meddig kell még várnom egy boldogabb világra? Mire az Öreg válaszol: – Fiam, ha vársz, akkor sokat!”

 

A Magyarok Szövetsége Mozgalom 2008-tól kezdve egyetlen olyan szerveződésként kezdte működését, mely a fenti idézeteknek megfelelt. Vezérelvünk a „mindig magunkért, soha mások ellen” volt és maradt.  A Mozgalom egy olyan akaratközösség, ahol az Emberek példát mutattak abban, hogy lehet Boldogabb Világban élni. Igaz, hogy ezt eddig csak „Tiszavirág” képében tudtuk felvillantani, de minden lehetőség és minden igény továbbra is megmaradt a folytatásra.

 

 

Tisztelt volt, jelenkori és jövőbeni Szövetségesek!

 

A Mozgalom elindítja tevékenységének második szakaszát. Tanulva az első szakasz hibáiból, igyekszünk elkerülni ugyan azt a „kutyaszart”. Célunk és módszerünk: letisztultabb! A mozgalom Részedre is csak akkor mozog, ha mozgatod, tehát senki ne várja, hogy „leesik a szilva a szájába”! Legfontosabb, hogy Figyeljünk egymásra!

 

Visszatérünk az eredeti MAG-okhoz és módszerekhez. Nem kell feltalálnunk a „spanyolviaszt”, hiszen a Teremtett világ már nagyon régóta „ki van találva”. Csak figyelnünk és cselekednünk kell. „Vezérürük” helyett tisztelni fogjuk a kiválasztódás folyamatát, s ennek összetartó erejét – óvni fogjuk.

 

Kérünk mindenkit, vegyen részt a mozgalomban!

 

 

Folytatás itt: 
 
 
 

 

 

 

MAGYAR SZER a szeretet jegyében.  Magfalva, 2015. júl. 31. és aug.1–2.

   2015.07.31-én és 08.1-én és 2-án!

Magyar idő

FELHÍVÁS A MAGYAR SZER MUNKÁJÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE!

Feltöltve: 2015. 06. 26., do

bottom of page