top of page

Hogyan lehet megoldani lehetetlennek tűnő helyzeteket az életünkben? Mit tudunk kezdeni az egyre kezelhetetlenebb helyzetekkel? Milyen alapvetően más hozzáállást igényel a bevándorlási kérdés megoldása? Azon a szinten, ahol a problémák keletkeznek, nagyon nehéz megoldani őket. Szükséges egy magasabb nézőpont, magasabb hozzáállás, megértés, hiszen mi mindannyian egész életünkben vándorlunk.

 

A Szilaj Csikóban is megjelent filmhez fűzött véleményt egy olvasónk:

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Meghallgattam a címben szereplő véleményt.
Református vagyok, 1 éve meditálok, nem eszem húst és sok spirituális olvasmányon is túl vagyok.
Mégsem tudok egyetérteni a fenti nézettel.
Nem hiszem el, hogy egy átlag embernek nem rándul össze a gyomra a bevándorlók létszáma, erőszakossága és követelőzése láttán!
Napok, sőt hetek óta vívódom és gondolkozom, ami sokszor azért nehezített, mert 1-1 szívet facsaró, kisgyerekeket, nőket középpontba állító képsorral a keresztény ember hitére, jó szívére próbál a média manipulatív módon hatni.
Végső következtetésem a következő: Isten úgy teremtette a világot, hogy fix természeti törvényeket helyezett belé. Isten szemében az ember nem felsőbbrendűbb a növénynél, állatnál, kőnél. Isten életet teremtett, amely élet rajtunk, élőlényeken keresztül áramlik. Az állat  ösztönösen védi a territóriumát. Ha zöldséget szeretnék gyomlálnom kell, ha nem szeretnék egeret és patkányt a házamba akkor írtanom kell őket. Egyébként ők is "csak" élni szeretnének. A természetben mindig az erősebb, erőszakosabb győz, ez tény. Nem hatolhatok be csak úgy, következmények nélkül más országába, otthonába, területére, nem követelőzhetek, rongálhatok, verekedhetek! Minden magyar ember érzi a zsigereiben, hogy a bevándorlás mértéke túlmegy minden tolerálható határon és össze kellene fognunk, hogy megvédjük magunkat! Jelenleg fegyver nélküli háború zajlik. Azt nem tudom  ki és milyen okból indította Európa ellen.
Amennyiben támogatjuk a migránsokat, enni adunk nekik és segítjük őket, sajnos, azt látom, hogy nem hálálják meg. Olyanok mint a sáskák. Mindent letarolnak! A sáskák is csak élni akarnak! A patkányok is. A férgek és a baktériumok, gombák és sorolhatnám. Mi, magyar emberek is élni szeretnénk a saját országunkban, békében!!! Hihetetlen, hogy még mindig nem tanultunk a történelemből és csupán keresztényi jóindulatból segítünk mindenkinek, hogy önként vesztünkbe rohanjunk.
Ha erre van szükségünk, ezt fogjuk kapni! Azonban ha ráébredünk, hogy öngyilkosság felé tartunk, akkor lépünk és minden áron megvédjük a határainkat. Szerencsére Orbán Viktorban még van magyar virtus, kiáll az országért. Kötelességünk őt, saját érdekünkben, támogatni mindenben!!!

Tisztelettel:
Kántor Timea
Tolcsva

 

Magyar idő

Bevándorlók a Theta Healing szemszögéből (VNTV)

 

Egy filmes beszélgetés és egy olvasói vélemény

Feltöltve: 2015. szept. 15., hé

OLVASÓI LEVÉL
bottom of page