top of page

Új történelem

 

 

 

Személyes közlemény

 

Szeretem embertársaimat. Szeretem a zsidókat és a cigányokat. Osztozom a zsidóság és a cigányság fájdalmában. Nem szeretem a hazugságokat, a hazugsággal élőket, a bűntudattal üzletelőket. Vallom a holokausztot mint a zsidó nép módszeres, kegyetlen, gonosz irtását,. Vallom a magyarság egy részének felelősségét, vallom a magyarság másik részének nagyszerűségét. Vallom a nagyhatalmak felelősségét. Vallom a zsidóság egy részének felelősségét. Tagadom a lámpaernyő-készítést, a szappanfőzést, milliók üzemszerű elgázosítását. Tiltakozom a hazugsággyártás törvény általi megtámogatása, az igazságkeresők törvény általi meghurcolása ellen. Ezért döntöttem az alábbiak itteni megjelentetése mellett.

 

Varga Domokos György         

főszerkesztő  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

      

 

1. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik megöltek hatmillió zsidót?

 

Semmilyen. Csak háború utáni vallomások vannak, többségében egyéni „túlélőktől”. Ezek a vallomások ellentmondóak, és csak nagyon kevesen állítják, hogy ténylegesen tanúi voltak bármilyen „elgázosításnak”. Nincsenek korabeli dokumentumok vagy szilárd tények: nincsenek hamuhegyek, nincsenek krematóriumok, melyek több millió holttestet képesek lennének elégetni, nincs „emberből készült szappan”, nincsenek emberbőrből készített lámpaernyők, és nincs hiteles demográfiai statisztika sem.

 

2. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik nem öltek meg hatmillió zsidót?

 

Széleskörű törvényszéki, demográfiai, elemzői és összehasonlításokon alapuló bizonyítékok alátámasztják ennek a nagyságrendnek a lehetetlenségét. A széles körben ismételt „hatmilliós” nagyságrend felelőtlen túlzás.

 

3. Kijelentette-e Simon Wiesenthal írásban, hogy „német földön nem voltak megsemmisítő táborok"?

 

Igen. A híres „nácivadász” ezt írta a Stars and Stripes-ban, 1993. január 24-én. Azt is állította, hogy a zsidók „elgázosítása” csak Lengyelországban történt.

 

4. Ha Dachau Németországban volt, és ha még Wiesenthal is azt mondja, hogy nem megsemmisítő-tábor volt, akkor miért mondja olyan sok amerikai veterán, hogy megsemmisítő-tábor volt?

 

Miután a szövetségesek elfoglalták Dachaut, sok amerikai katonát és másokat végigvezettek a táboron, és mutattak nekik egy épületet, amely állítólag „gázkamra” volt. A tömeghírközlés széles körben, de hamisan, továbbra is kiáll amellett, hogy Dachau „gázkamrás” tábor volt.

 

5. Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?

 

Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy „gázkamrának” látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és -tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy „abszurditás” azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták.

 

 

Folytatás itt

66 kérdés és válasz a holokausztról

Feltöltve: 2014. ápr. 14.

Az Institute for Historical Review kiadásának magyar nyelvű változata az IHR engedélyével. (www.ihr.org)

bottom of page