top of page

 

Örülök, hogy ennyien összejöttünk. Szent meggyőződésem, hogy amit itt teszünk: az eszünket használjuk, gondolkodunk, információkat dolgozunk fel, abból következtetéseket vonunk le, nos, ez vezetett oda, hogy békemozgalmunkat így lejáratják. Mert az már nem járja, hogy saját magunk gondolkodunk!

Én repülő- és űrhajózási technikus vagyok, repülőket javítottam stb. Elmondanám röviden, mit csináltam: Oberpfaffenhofenben dolgoztam, egy különleges katonai repülőtéren, a Német Légiközlekedési és Űrhajózási Központtal együttműködésben. Egy repülőgépet szereltünk fel egy permetező berendezéssel, s most ebből permeteznek bennünket mérgező anyagokkal.

A bizonyító anyagokkal elmentem a Zöldek helyi képviseletére: Így áll a dolog, és állok egy vizsgálóbizottság rendelkezésére. Nos, három nappal később a főnököm eljött hozzánk, hogy közölje: Kénytelen vagyok Önt kirúgni, mert a legfelsőbb szintről érkezett ukázzal szemben tehetetlen vagyok. – Én pedig nem kapok többé munkát a repülőiparban.    

Aki kíváncsi a részletekre, hogyan történik mindez, idejöhet hozzám, mindent elhoztam.

 

Még annyit, hogy a gépek átépítésekor az egész törzsben tartályokat, vezetékeket építettünk be, a teljes permetező berendezést. Azt mondták nekünk – mert én a katonaság felügyelete alatt civilként dolgoztam –, hogy a Német Légiközlekedési és Űrhajózási Központ tesztet végez. E szerint a részecskéket permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép, amely méri és elemzi a kísérlet adatait, hogyan terjednek ki a levegőben stb.

 

Az átszerelés elkészültével jött a katonaság, hogy teljes védőruházatot és légző felszerelést kell viselnünk a tartályok feltöltésekor. Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek erősen mérgező alumínium-szulfidok, bárium-oxidok, valamint nano részecske méretű polimerek voltak, ezért kellett a védőruházat.

 

Erről ennyit.

 

Még azt szeretném mondani, hogy egy ökológiai katasztrófa felé tartunk. Aki ezt nem akarja felfogni, annak szívesen megmutatom a bizonyítékokat, és állok egy vizsgálóbizottság rendelkezésére.

 

(ford.: Hajdú Éva, Szilaj Csikó)

 

Új történelem

Repülőgép-technikus:

Chemtrail berendezéseket szereltem

Feltöltve: 2014. június 26., hé

Eredeti film magyar fordítással

2014. május 12-én, „hétfői” tüntetés Drezdában.

(Mahnwache für Frieden: figyelmeztető őrszemek a békéért)

bottom of page