top of page

Tisztelt Elnök Asszony, tisztelt Hölgyeim és Uraim,

kedves Barátaim !

 

Nagy szeretettel köszöntöm Önöket, köszönöm a meghívást, és köszönöm, hogy ismét Önök között lehetek. Köszönöm, hogy ezzel a fontos témával, a menekültüggyel, és főleg a migrációval foglalkoznak.

 

Köszönet Magyarországnak, mert ez az egyetlen ország Európában, amely nemcsak helyesen látja a problémákat, hanem meri ezeket kimondani, és mer tenni is a megoldásért. Végre nyugaton is az átlagemberek egyre többen kezdik észrevenni a nagy veszélyt, ahová Európa feltarthatatlanul sodródik, de a politikusok közül csak azok merik a véleményüket hangosan kimondani, akik már nyugdíjban vannak. Nem régen mondta nekem egy magasabb rangú tisztviselő a külügyminisztériumban, hogy ha Orbánról beszélnek, ezt csak halkan merik tenni. A migráció ügyében is. De más témában is. Mert a politikai korrektség ezt nem engedi meg. Oroszország és Magyarország mellett most Lengyelország is a nagy veszély.

 

A Berliner Zeitung ezt ezen a héten így fejezte ki: „Magyarország és Lengyelország Európa számára nagyobb veszélyt jelent, mint az Iszlám Állam.” Ezt azon a napon írták, amikor az IA harcosai 77 gyereket meggyilkoltak.

 

 

 
Az előadás teljes anyag itt olvasható:

 

 

 

 

Feltöltve: 2015. dec. 10.. do

DR. EVA MARIA BARKI

Elhangzott a Nemzeti Jogvédő Szolgálat „A Menekültjog és a migráció időszerű kérdései az Európai Unióban” címmel tartott nemzetközi konferenciáján, 2015. december 5-én, Budapesten

Új történelem

Menekültjog és migráció

bottom of page