top of page

Feltöltve: 2016. szept. 6., hé

KÉRI EDIT

A marxizmus-leninizmus tárgyának egyik (moszkvai) professzora: „1945 nyarán megegyezett az USA és a SZU (...), hogy 100 év alatt állandó idegen bevándorlással feltöltik és megszüntetik Németországban a ’tiszta német fajtát’, a német népet.”

 

Egyre jobban csodálkozom, hogy bambán nézik, hogy Angela Merkel feladja a hazájukat! Hol vannak a férfiak? Ez a nő a német anyák egy atomját sem hordja egyetlen porcikájában sem! Nem szereti, nem óvja népét. Külső parancsra hajt végre egy embertelen feladatot.

 

*

Gróf Széchenyi István ezt írta le, amikor a túl nagyarányú galíciai zsidó bevándorlás elindult, s az Angliában élő zsidók számára hivatkoztak egyesek: „Nem mindegy, hogy egy üveg tintát a tengerbe vagy egy lavór vízbe öntünk!” Most már kádakban áll a tinta – Európa leöntésére!

 

*

 

Fel kell világosítani a német népet az ellenük 70 éve tartó megsemmisítő akcióról és a világ véleményéről! Hogy ne féljenek hazaszerető németek – nem Übermenschek, de – férfiasan, bátran kiállók lenni a gonosszal szemben, a beteglelkű bosszúállókkal szemben.

 

Ébredjetek, németek, mert veletek pusztul az egész keresztény Európa! Állítsátok meg Georg Sorost és lefizetett szolgáit!

 

 

A KAPU c. folyóiratban megjelent teljes cikk itt nyitható meg: 

 

A német nép 100 év alatti megszüntetési terve

Új történelem

bottom of page