top of page

Modern aprószentek

HAJDÚ ÉVA

Feltöltve: 2013. január 12., do

Frissítve: 2016. ápr. 20., hé

Tisztelt Olvasó!

 

 

Tisztelt Olvasó!

 

Meghitt békében teltek az ünnepek, ezúttal kivételesen sok apróság, jobbára fiúcskák társaságában: szépek, egészségesek, ragyogó szeműek, boldogok. A szüleik is. Átcikázott az agyamon: ők megúszták...  Az is átcikázott az agyamon, hogy bizony egy közös ismerősünk, valaha babáját sugárzó boldogsággal, hajkorongba foglalt copfokkal váró anyuka boldogsága oda: egyedül maradt autista fiacskájával, sanyarú a sorsuk...

 

Beszélgettünk az egyik apukával, fiúgyermekek büszke, boldog szülőjével – aki mellesleg „szakmabéli” – egészségről, betegségről, oltásról, kötelező oltásról, higanyról s más konzerváló adalékokról. Amikor szóba hoztam az oltások, védőoltások veszélyeit, ő bizony „csípőből” védte a mundér becsületét: Nem, azt nem lehet bizonyítani, hogy az oltás után kialakult, mégoly súlyos betegség az oltás következménye lenne... És különben is: az a gyermek, aki nincs beoltva, nem mehet közösségbe (pl. bölcsibe), mert veszélyezteti a többieket. − No, ekkor keseredett meg a számban az édes falat.  

 

Hogy is van ez? Már a valamelyest tájékozott laikus is jól tudja, micsoda veszélyekkel járnak az oltások, milyen siralmasak a statisztikák. Egyébként meg: mit nekem a statisztika, ha „egyetlen” gyermekem, unokám egészségét veszélyeztetem. Nekem az az egy = 100%. Így festene a családi statisztika.

 

Tényleg, hogy is van ez? A szakmabéliek, a döntéshozók nálunk, laikusoknál százszor jobban kell, hogy tudják, amit már a verebek is csiripelnek. De hiszen nekik is van családjuk, gyermekük − lehetséges aprószentjük...  És mégis Heródest játsszák? Ennyire fontos a mundér? Ennyit változott, „fejlődött” 2000 év alatt ez a szép új világ?

 

Hogy is van ez? Mit is ünnepeltünk olyan boldogan? Hát a kis Jézus születését, no meg azt, hogy – egy csodával több vagy kevesebb – nem vált Heródes áldozatává, nem vált aprószentté. Mert akkor bizony most nem volna mit ünnepelnünk...  És honnan is tudhatnánk, mit veszítettünk?

 

Tisztelt Olvasó! Mindezen morfondírozva olvasgattam néhány sokat mondó, elgondolkodtató írást. Csak az elérhetőségeket másolnám ide, s kérem, akit érint, aki még dönthet, akinek nem a mundér a legfontosabb, gondolja át, hallgasson bízvást a lelkiismeretére, alakítsa a családi statisztikát:

 

FUSZ: Az ÁNTSZ mint egy katonai felépítésű szervezet

1. rész   2. rész   3. rész

 

VNTV: Oltás elleni oltás – A harc folytatódik: Labant Csaba.

 

A Szilaj Csikó szerkesztősége is foglalkozott már az oltásokkal: Ártó vakcinák, összeomlott császárság...

 

Boldog újévet kívánok – aprónak, nagynak!

 

 

Újabb adalékok a témához:

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanayagipar egy hatalmas nagy átverés

Megdöbbentö olasz bírósági eredmények: az MMR oltóanyag autizmust okoz!

Az orvosok csak bábok az oltóanyaggyártók kezében 

(forrás: naturahirek.hu)

 

Robert De Niro végre megszólal

(forrás: valaszthato-oltas.hu)

 

„Aprószentek: Azok a gyermekek viselik ezt a kedves nevet, akiket Jézus,
a prófétai ígéreteket beteljesítő Messiás király miatt öletett meg Heródes,
azt gondolván, hogy így megmentheti királyságát...”

(katolikus.hu)

Magyarul, magyarán
bottom of page