top of page

Kedves Dombi!

 

Most sem csalódtam benned. Igazad van és igaza van Rosenbergnek is, mint ahogy Gandhinak és a hozzájuk hasonlóknak is igazuk volt és igazuk van. Csak tudod, ez a kutya emberi természet, ami évezredek óta nem változott… Mert – a történelem tanulsága szerint  –, ha elbukik is mindig a zsarnokság, ismét újra éled a mások leigázása iránti vágy és annak valóra váltása.

 

Persze hiszem, hogy mi (Zsiráfok) vagyunk többen, de azért nagyon tud bosszantani, amikor a HÍR Tv tudósítója és kamerája közé beáll egy idióta lisbsi liba, aki ott hadonászva akadályozza a riporter munkáját és a néző tájékozódási jogát. Ez Sakál, a maga übermensch tudatával, semmibe veszi a HÍR Tv-nézők százezreinek jogát, és meg van róla győződve, hogy igaza van, és helyesen cselekszik. (Ha úgy adódna és módjában lenne, lőne is ránk az übermensch tudata okán érzett felsőbbrendűségi érzéséből, hiszen mi nem is vagyunk emberek a szemében).

 

Szerencsére Orbán „átlát a szitán”, és bölcsen kezeli az eseményeket, de ki tudja, meddig merészkednek el a Sakálok. Szegény Viktor legutóbb azt találta mondani, hogy ő nem oroszbarát, hanem magyarbarát. Biztosan megfeledkezett arról, hogy ez talán még nagyobb bűn a militáns cionista politikai ellenfelei (vagy inkább ellenségei) szemében. A mostani forgatókönyv nagyon hasonlít a Putyin megbuktatására szerveződöttre, de a Putyin-ellenes utcai tüntetések is megszűntek egy idő után, mert nem találtak tömegbázisra. És persze a meztelenkedő botrány-rockercsajok  is – talán Pussy Riot, valamilyen vaginák a nevük –  azonnal felhagytak a nyilvános, az ordenáré szövegeikkel való randalírozással, és fejvesztve elmenekültek, amikor 2-3 kozák egy kutyakorbáccsal végigcsapott rajtuk. Azóta nem hallani róluk.

 

Szóval, nem panaszkodhatunk, izgalmas korban élünk. Azt gondoltuk, hogy '90 után hátradőlhetünk, és a szabadság-demokrácia mámorában gondtalanul élhetünk. Később rájöttünk, hogy szó sincs kánaánról, de most, a 2010. és főleg 2014. évi választások után már nyugodtan építhetjük az országunkat, nemzetünket, magunkat, hiszen a NÉP kimondta az ítéletet a Sakálokra, hogy nem kérnek belőlük. Mégis azt kell látnunk, hogy „nem lesz itt nyugi”, ahogyan ezt a fősakál nagyasszony már a választási győzelmünk napján bejelentette. Tudomásul kell vennünk, hogy a Sakálok nem fognak nekünk békét hagyni soha, mert igazi bolsevikok. A bolsevikot pedig az különbözteti meg a többi politikai alakulattól, hogy amíg az egyéb pártok a politikai ellenfeleik legyőzésére törekszenek, addig a bolsevikok a politikai ellenfeleik megsemmisítését akarják. Ezért lehetetlen velük közös nevezőre jutni, akár ellenzékben, akár kormányon vannak (sőt, akkor pláne nem).

  

Vagyis örökös harc lesz itt (és máshol is a Világban) a Zsiráfok és a Sakálok között, és csak abban reménykedhetünk, hogy eddig még mindig a Zsiráfok nyertek, mert az emberi léttel ellentétes a sakál-lét, ha az emberi természetbe belefér is.

 

Üdv.: J.

 

 

Tisztelt Olvasó!

Ezek a sakálok igazi bolsevikok

Feltöltve: 2014.  nov. 20., do

SOMOGYI JÁNOS

Hozzászólás Varga Domokos György: A sakál- meg a zsiráfbeszéd és a tüntetők c. írásunkhoz

bottom of page