top of page

A bevándorlást gerjesztették, éppen a Soros félék: háborúval, fenyegetéssel és a mézesmadzag propagandával, miszerint Európában kolbászból van a kerítés... Értem én a pápa és egyes hazai jezsuiták elméletből induló gondolkodását, csak tévesnek tartom.

 

A vándorlók többsége nem rászorultként, nem üldözöttként érkezik ide, hanem honfoglalóként, és nem is akar beilleszkedni. Önálló városrészeket, iskolákat, mecseteket stb. akarnak. Csakhogy ez itt a mi hazánk, megtépázott és épphogy csak vegetáló, a gyarmati gazdaságtól és korrupt politikusoktól naponta kifosztott (privatizált) kicsi ország. Sokakkal együtt fogalmazva mondom, ez a bevándoroltatás a III. világháború egyik epizódja, harcmodora. Már régen vívják a gazdagok a szegények ellen gazdasági és politikai téren ezt a háborút, sokhelyütt fegyverrel is, és bevetnek bizony vegyi és biológiai pusztító eszközöket is...

     A pápa mondhatja, hogy legyek irgalmas a szegényekkel, üldözöttekkel, egyet is értek vele, mert ezt Jézus urunktól tanultuk, s az erkölcs ezt kívánja, mindig is ezt kívánta tőlünk. Hallgatok rá, szívemből beszél, szívemhez szól. De azt nem hallgatom meg, hogy hülyék legyünk, és túltöltsük a csónakot, hogy mindazok is megfulladjanak, akik már benne ülnek. Túl Forrai Tamáson, egy másik jezsuitát is érdemes meghallgatni e kérdésben, Sajgó Szabolcsot. Már egy éve figyelmeztetett, hogy nem menekültek jönnek. S hozzáteszem: ellenünk törnek, a keresztény rend, a kultúránk ellen. Egészen mások, akiket a kereszténységük miatt halálos fenyegetések értek, s emiatt elhagyni kényszerültek hazájukat, azokat pedig be kell fogadnunk. Remélem az üldözöttekkel foglalkozó kormányhivatal alkalmas lesz a megkülönböztetésre. A bölcsesség a helyes szétválasztásokkal, fogalmak elkülönítésével kezdődik, tehát még egy bölcsész jezsuita is hozzá szólhat eme kérdésekhez, csak használja tényleg alaposan a filozófiai tudását!

     Nem elemzem tovább. Elmegyek nemmel szavazni, a kötelezés, kötelezhetés ellen, hogy akármilyen szándékú és magatartású embert be kelljen fogadnunk. Ne mondhassa meg valami bizonytalan legitimációjú felsőbb hatalom (EU), hogy miként kell jótékonykodnunk a bevándorlókkal. Ez gyakorlatilag olyan erőszakoskodás velünk, mint a prostitúcióra kényszerítés! S ez esetben nem engedhetünk!

     Segítsünk magunktól a szegény üldözött keresztény testvéreinken előbb!

 

(a szerző ideggyógyász, magatartáskutató,stresszkezelő tréner)

Migráció: gazdagok háborúja a szegények ellen. Keresztény dilemma

Tisztelt Olvasó!

BEÖTHY-MOLNÁR ANDRÁS

Tisztelt Olvasó!

Feltöltve: 2016. szept. 2.9, do

 

bottom of page