top of page

Tudósok azt állítják, hogy olyan halálos betegségek, mint az ebola és az AIDS biológiai fegyverek, melyeket afrikaiakon tesztelnek.

Új történelem

Rövid kivonat. Az eredeti, angol nyelvű szöveg itt olvasható.  

 

Tisztelt Világpolgárok!

 

1. Az ebola egy GMO-„termék”
 
Dr. Leonard Horowitz (1998) kiváló könyvében  megfontoltan és egyértelműen elmagyarázta a fenyegető új betegségeket, az új vírusokat: AIDS és ebola − természet, baleset vagy szándékosság?

 

Létezik egy amerikai katonai "egészségügyi" ipar, mely biológiai fegyvereket tesztel, mondván, ezek "a tengerentúli fekete afrikaiak" egészségi állapotának javítását szolgáló védőoltások. 

 

2. Az ebolának szörnyű a története, és tesztelése titokban zajlott Afrikában.
Az 1976-os ebola-eset Zairében, Mobutu elnök idejében, a GMO-ebola bevezetése volt Afrikába.
 

3. Az évek során szerte Afrikában és Nyugat-Afrikában központokat hoztak létre új betegségek, különösen az ebola tesztelésére. 


Jelentések szerint az Amerikai Védelmi Minisztérium (DoD) pénzelte az ebola-kísérleteket embereken. A kísérletek kezdete néhány héttel előzte meg a járvány kitörését Guineában és Sierra Leonéban. A DoD 140 millió dolláros szerződést kötött egy kanadai gyógyszeripari céggel (Tekmira), hogy az ebola-kutatást végezzen. Ennek része volt a halálos ebola-vírus intravénás és infúzió általi bejuttatása egészséges emberek szervezetébe.

 

Egyetlen dicséretre méltó médium, a Theguardian.com figyelmeztetett: "az amerikai kormány finanszíroz ebola-kísérleteket egészséges embereken, holott  a Harvard és a Yale vezető tudósai figyelmeztettek, hogy ilyen kísérletekkel világméretű járvány kirobbantását kockáztatják."
 

4. Az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország és az Egyesült Királyság mind érintettek ezekben az undorító és ördögi tesztekben.

 

Sürgős büntető- és polgári jogi jogorvoslatra van szükség.

 

5. Az afrikai vezetők és országok vegyék védelmükbe a csecsemőket, gyermekeket, afrikai nőket és férfiakat, valamint az időseket. Ezek a polgárok nem azt érdemlik, hogy kísérleti nyulaknak használják őket! 

 

A kihívás globális, és ebben a kilátástalan helyzetben segítséget kérnünk a világ közösségétől. Kérem, tiltakozzanak az ebola-tesztelések ellen, és hogy állítsák meg ennek az aljas betegségnek a terjedését.
 
Köszönöm szépen.
 
Tisztelettel,
 
Dr. Cyril E. Broderick

egyetemi tanár, tudós
Libéria

 

*

 

További kapcsolódó cikkek:

 

Nyugat-Afrikában található amerikai bio-háborús laboratóriumokból származik az ebolajárvány (angol nyelven) 

 

Üzenet Ghánából: Az ebolajárvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott

 

Ebola átverés – A CNN és a The New York Times krízis színészeket használ az ebola pánik fokozására

Az alábbi videó 100 százalékosan bizonyítja azt, hogy a hatalom birtokosai – politikusok, gyógyszergyártók, média stb. – mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is félelemben tartsanak bennünket, hogy folytathassák kontrollálásunkat. 

Ebola és AIDS: nyugati gyógyszergyárak és az Amerikai Védelmi Minisztérium műve?

Feltöltve: 2014. okt.. 21., hé

bottom of page