top of page
Munkatársunk, Verzár Éva fia és barátja, Oszi és Dini kilenc országot érintve. motorháton indultak el Mongóliába... 

Szerusztok!

 

Többen jeleztétek, hogy szerényebb összeggel szívesen támogatnátok a székelyhídi nehéz sorsú gyerekeket. Mivel nem érkezett olyan összegű felajánlás a licitálás során, amire mi számítottunk, ezért úgy döntöttünk (a licitálók beleegyezésével), hogy a kisebb összeget felajánlók és átutalók között sorsoljuk ki a könyvet.

A befolyt összeget a székelyhídi Gyermek Jézus Otthon (dévai Szent Ferenc Alapítvány) kis lakói számára ajánljuk fel. Kérünk mindenkit, hogy az ünnepi készülődés közepette, ha marad ideje és lehetősége, hogy segítsen, tegye meg! Sok kicsi, sokra megy!

 

A felajánlásokat 2016. december 31-e, 23:59-ig várjuk. A könyvet 2017. január 7-én sorsoljuk ki. A felajánlók (átutalók) nevét és a befolyt összeg aktuális állását naponta közzétesszük.

 

Bankszámlaszám: (a szerkesztőségben)

Közlemény: KSZM + a felajánló neve, telefonszáma

 

A felajánló nevére és telefonszámára a nyeremény eljuttatása végett van szükség.

Szóba került, hogy közvetlenül a Gyermek Jézus Otthon bankszámlaszámát kellene megadni, de mivel "külföldi" utalásnak számítana és a nyomon követése is bonyolultabb lenne, maradt a házon belüli verzió.

 

* Hogy is van ez? Útitárs?
Kilenc könyvet vittünk magunkkal az útra. Mind a nyolc országban hagytunk egyet, annak adtuk, aki segített nekünk és megkértük, hogy írja alá a kilencedik kötetet. A kilencediket egy kicsit megviselte a 24000 km, kapott hideget, meleget,esőt és napot is. Végigjött velünk az úton, mint egy csendes útitárs, és mi szeretnénk, ha méltóképpen búcsúzhatnánk tőle.

Segíts, ha tudsz! (A megosztás is segítség!)

 

 

Az előző (XIII.) rész itt olvasható.

 

További részletek: itt

 

Bővebb információ: itt

 

 

Helyzetjelentés Útitársunkról*, akit búcsúztatnánk már

 

Frissítés!

 

Szerusztok!

 

Az útitársunkra való licitálás lezárult. Tizenötezer forintért kelt el a könyv. A befolyt összeget hamarosan eljuttatjuk a székelyhídi Gyermek Jézus Otthon kis lakóinak, a könyvet pedig átadjunk az adakozó licitálónak.

Prodaniuk ’Dini’ Dénes

és

Verzár ’Oszi’ Oszkár

Verzár Éváról és műveiről

bővebben: itt

Kakukk

Feltöltve: 2016. dec. 19,, do

Frissítés: 2016. dec. 20,, do

KÉT SZÉKELY MONGÓLIÁBAN XIV.
 
bottom of page